Contact

Bereikbaarheid

Adresgegevens

B&B op De Heul
Heul 51
4741 RB Hoeven

Contact

Dieuwertje Bel
06 5743 2660

info@bbopdeheul.nl

Reserveringen

Via dit contactformulier, via e-mail of telefonisch. 
We geven je zo spoedig mogelijk een reactie.

ROUTEBESCHRIJVING

Ons huis en B&B liggen aan De Heul in Hoeven. Het is de laatste straat van het dorp. Letterlijk. Want vroeger hoorde 'onze' kant van de straat bij Gemeente Etten-Leur. De grens tussen Etten-Leur en Hoeven liep door de straat. 'Onze' kant heette destijds alleen 'Heul'. Ons adres is daarom officieel Heul 51 in Hoeven. 

De meeste navigatiesystemen kennen alleen 'De Heul' in Hoeven. En dat levert een klein probleem op als u ons opzoekt. Want niet alle navigatiesystemen kennen 'Heul'. Als u 'De Heul 51' intoetst komt u in de goede straat, maar bij nummer 18 uit. Rijdt daarom vooral nog een stukje verder tot u bij ons bord uitkomt. 

Vanaf de snelweg A58: Neem afslag 20 (St. Willebrord), en volg de borden richting Hoeven. Sla rechtsaf naar de Oude Bredasepostbaan. Ga op het einde links, De Heul op. Volg de weg, voorbij de Heulhoeve aan de rechterkant. Niet veel verder ziet u aan de rechterkant het bord van onze B&B (1e oprit). 

Vanaf de N640: Sla aan het begin van het dorp af naar De Heul. Volg de weg totdat u een wegversmalling met drempel overgaat. Aan de linkerkant van de weg ziet u een wit huis. Sla bij het bord van onze B&B af (2e oprit).