Maatregelen i.v.m. COVID-19

Wij zijn weer geopend voor toeristische overnachtingen! Na een verplichte sluiting van een maand kunnen we niet wachten om weer gasten te mogen verwelkomen in onze B&B. Wij houden hierbij uiteraard wel de RIVM richtlijnen aan. Hieronder sommen we ze op:

In- en uitchecken
We geven geen hand meer bij aankomst en houden minstens 1,5 meter afstand aan. Bij het inchecken zullen we de sleutel voor de kamer alvast klaarleggen. Je kunt hem dan zelf pakken. Bij het uitchecken kun je de sleutel achterlaten in de algemene ruimte. Uitleg van de kamers en de keukenapparatuur worden via filmpjes gegeven. 

Algemene ruimte
Normaal gesproken wordt de algemene ruimte gebruikt als woonkamer. Gasten komen hier bij elkaar en kunnen hier allemaal gebruik van maken. Als er meer dan 1 gezelschap overnacht moeten we hier de 1,5 meter maatregel doorvoeren. Het gebruik van de keuken gebeurt in overleg met elkaar. Zo voorkomen we dat er teveel mensen tegelijk in de ruimte zijn.  

Ontbijt
De tafels in de algemene ruimte zijn uit elkaar geplaatst, zodat er minstens 1,5 meter tussen de tafels zit. Het ontbijt wordt klaargezet op het moment dat je hebt aangegeven te willen ontbijten. Mocht het erg druk zijn dan zullen we, indien nodig, werken met tijdssloten, waardoor er 2 gezelschappen tegelijk ontbijten. Hierna wordt er schoongemaakt en gewisseld. Het ontbijt kan uiteraard ook buiten worden geserveerd (zeker 1,5 meter afstand). 

Wij houden de horeca regels aan. Geen klachten? Dan zetten we koffie e.d. op tafel neer.

Sanitair
Iedere kamer heeft eigen sanitair. Het toilet in de algemene ruimte wordt afgesloten als er meer dan 1 gezelschap tegelijk overnacht. 

Schoonmaak
Vanwege COVID-19 maken we extra schoon tijdens de bezoeken en tussen de gasten door. Ook staat er desinfecterende zeep in de algemene ruimte. Er staat ook desinfecterende spray, mocht je deze willen gebruiken. 

Annulering
Heb je de dag van aankomst COVID-19 gerelateerde klachten of ben je in quarantaine? Laat het ons dan weten en we zetten je boeking om in een tegoedbon, in te wisselen binnen een jaar na annulering. Uiteraard kun je ook annuleren volgens onze standaard annuleringsvoorwaarden.