bed&breakfast op de heul hoeven

Maatregelen i.v.m. COVID-19

Vanaf 29 april 2020 zijn wij weer geopend voor toeristische overnachtingen! Na een verplichte sluiting van een maand kunnen we niet wachten om weer gasten te mogen verwelkomen in onze B&B. Wij houden hierbij uiteraard wel de RIVM richtlijnen aan. Hieronder sommen we ze op:

Algemene ruimte:
Normaal gesproken wordt de algemene ruimte gebruikt als woonkamer. Gasten komen hier bij elkaar en kunnen hier allemaal gebruik van maken. Als er meer dan 1 gezelschap overnacht moeten we hier ook de 1,5 meter maatregel doorvoeren. Zo lang de horeca nog niet open is, is het gebruik van de keuken op afspraak. Zo voorkomen we dat er teveel mensen tegelijk in de ruimte zijn.  

Ontbijt:
De tafels in de algemene ruimte zijn uit elkaar geplaatst, zodat er minstens 2 meter tussen de tafels zit. Het ontbijt wordt klaargezet op het moment dat je hebt aangegeven te willen ontbijten. Mocht het erg druk zijn dan zullen we werken met tijdssloten, waardoor er 2 gezelschappen tegelijk ontbijten. Hierna wordt er schoongemaakt en gewisseld. Het ontbijt kan uiteraard ook buiten worden geserveerd (zeker 1,5 meter afstand). 

Sanitair:
Iedere kamer heeft eigen sanitair. Het toilet in de algemene ruimte wordt afgesloten als er meer dan 1 gezelschap tegelijk overnacht. 

Schoonmaak:
Vanwege COVID-19 maken we extra schoon tijdens de bezoeken en tussen de gasten door. Ook staat er desinfecterende zeep in de algemene ruimte.

In- en uitchecken:
We geven geen hand meer bij aankomst en houden minstens 1,5 meter afstand aan. Bij het inchecken zullen we de sleutel voor de kamer alvast klaarleggen. Je kunt hem dan zelf pakken. Bij het uitchecken kun je de sleutel achterlaten in de algemene ruimte. Uitleg van de kamers en de apparatuur worden via filmpjes gegeven.