Kamers & algemene ruimte

Kamers

Onze B&B heeft 4 kamers. Alle kamers beschikken over een eigen badkamer met douche en toilet, een fijn tweepersoonsbed en een eigen toegang. De kamers kosten € 85,- per nacht incl. ontbijt voor 2 personen.

De badkamers zijn voorzien van een inloopdouche, een eigen wastafel en toilet en zijn gevuld met toiletbenodigdheden zoals shampoo, douchegel en handdoeken. 

Algemene ruimte

In de algemene ruimte is er alle plek om te ontbijten, een spelletje te spelen of een kopje thee te drinken. Daarnaast is er ook ruimte om te vergaderen of een workshop te organiseren. 

De algemene ruimte is zo ingericht dat je hier 's avonds kunt zitten lezen of loungen. Je kunt de hele dag koffie en thee uit de algemene ruimte pakken. 

Gras

Deze kamer ligt aan de achterzijde van de B&B. Je kijkt uit over de akker (en soms op de boer die daar loopt). Toegang tot de kamer is via buiten, dus om in de algemene ruimte te komen loop je 25 stappen buitenom. 

Bedstee

Ook deze kamer ligt aan de achterzijde van de B&B, kijkt uit over de akker én heeft een toegang via buiten. De algemene ruimte is bereikbaar in 30 stappen buitenom. 

Deze kamer beschikt ook over een stapelbed bedstee. Ideaal als je met kinderen of een kleine groep overnacht. Het stapelbed is natuurlijk ook geschikt voor volwassenen. 

Stro

Stro is gelegen aan de voorzijde van de B&B. Je kijkt uit op de tuin en op de Heul. De kamer is bereikbaar via de algemene ruimte. 

Rozen

Ook deze kamer is gelegen aan de voorzijde van de B&B. Je kijkt uit op de tuin en op de Heul. De kamer is bereikbaar via de algemene ruimte. 

Foto's