Omgeving

Er is vanalles te doen, zien en beleven in Hoeven en omgeving. Hieronder lichten we alvast een tipje van de sluier op... Kom je langs, dan hebben we nog heel veel meer leuke ideeën. Je hoeft je dan ook zeker niet te vervelen. 

Steden en dorpen

Hoeven ligt tussen de grotere steden Breda en Roosendaal. Maar ook Etten-Leur en Oudenbosch liggen op steenworp afstand. Wil je winkelen, cultuur snuiven of misschien een stadswandeling maken? Dan kun je hier je hart ophalen. 

Fietsroutes

De Heul ligt direct aan het fietsknooppuntennetwerk. Daarnaast liggen we pal naast de Van Gogh route. Moeilijk kiezen waar je heen wilt fietsen? We hebben enkele routes uitgestippeld. En uiteraard is er voldoende ruimte op ons terrein om je fiets veilig te stallen en/of op te laden. 

Actief!

Binnen 5 autominuten sta je bij de Skidome Rucphen. Hier kun je skiën, snowboarden, ijskarten en glowgolfen. Daarnaast ligt Breda Airport (voormalig vliegveld Seppe) om de hoek. Je kunt hier vliegles krijgen of een kijkje nemen in het vliegend museum. Ook vanaf ons terras kun je regelmatig het vliegend museum zien! In Oudenbosch zit een leuke escaperoom, de Kluisjesroof. 

Culinair

Voor leuke restaurants hoef je niet ver. In ons dorp zitten verschillende leuke restaurants en diverse cafetaria. In de omliggende dorpen zitten nog veel meer fijne plekjes. Ben je op zoek naar aanraders, dan helpen we je graag op weg met onze favorieten! Gewoon op de kamer blijven? Dat kan natuurlijk ook! De Griek heeft een take-away en we zijn bereikbaar voor verschillende bezorgdiensten. 

Andere leuke uitjes

- Shoppen in Rosada outlet 
- Waterpark Splesj! in Hoeven
- Indoor Skydiven in Roosendaal
- Fietsen huren
- Zelfpluktuin
- Outdoor Escape Game in Hoeven

VVV Halderberge

Nog veel meer ideeën voor leuke uitjes zijn te vinden bij VVV Halderberge. De VVV is gevestigd in Oudenbosch (bij het station) of online te vinden via deze link.